Zvěřinové hody

Srnčí paštika v hrníčku

Počet porcí: Pro 4 osoby Doba přípravy: Pečení: 2,5-3 hodinyChlazení: 2-3 hodiny Ingredience 250 g slaniny, na plátky 750 g srnčího masa (ramínko, kýta), nakrájeného na kostky velikosti sousta 100 g másla, na plátky 2 stroužky česneku, jemně nasekané 250 ml portského vína 1 lžička jalovce,...

Kančí guláš podle staročeského receptu

Počet porcí: Pro 4-6 osob Doba přípravy: Odležení masa: půl dneDušení: 45 minut Ingredience divoké koření: 5 lžic černého pepře, 5 lžic celého jalovce, 15 bobkových listů, 5 lžic nového koření 1 lžička soli 1 kg kančího plecka 150 g másla 5 středních cibulí, nakrájených najemno 250 g anglické...