Velikonoční pečení

Francouzský beránek s karamelizovanými jablky

Počet porcí: Na 1,5l formu Doba přípravy: Pečení: 25 minut Ingredience 6 vajec + 160 g moučkového cukru 160 g hladké mouky + 20 g škrobu špetka kypřicího prášku do pečiva máslo a hrubá mouka na vysypání formy moučkový cukr na posypání marcipán či marcipánová plastelína (vyrábějí Kovandovi) na...

Velikonoční mrkvové dortíky

Počet porcí: 8 Doba přípravy: Do hodiny Pečení: 45 minut Ingredience máslo na vymazání formy hrubá mouka nebo strouhanka na vysypání formy 125 g hladké mouky 1 lžička jedlé sody ½ lžičky mletého kardamomu nebo 1 lžička mleté skořice ¼ lžičky soli 2 velká vejce 110 g krupicového cukru 65 g...