Jarní zelenina

Špenátová polévka s parmazánem

Počet porcí: 6-8 Doba přípravy: Do 30 minut Opékání a vaření: 20 minut Ingredience 1 pórek 4–5 lžic olivového oleje 1 brambora, oloupaná a nastrouhaná nahrubo 0,85–1 l kuřecího nebo zeleninového vývaru 3 kostky (z balení po 4) mražených špenátových listů Bonduelle sůl a pepř 1 kelímek smetany na...

Přidat do kuchařky Nové brambory s brynzou, cibulkou a uzenou slaninou

Počet porcí: Pro 4 osoby Doba přípravy: Více než hodinu Pečení: 50-60 minut Ingredience 8 velkých nebo 12 středních brambor, varný typ B nebo C, vydrhnutých 400 g čerstvé letní brynzy 150 g lahůdkové kysané smetany svazek pažitky, nakrájené najemno sůl a čerstvě drcený černý pepř 40 g uzeného...