Bylinky

Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce

Počet porcí: 6 Doba přípravy: Do 30 minut Pečení: 2 hodiny Ingredience: 1 vepřové ramínko 1 panenka 3 snítky tymiánu svazek čerstvé petrželky, nasekaný 5 stroužků česneku, najemno nasekaných 2 šalotky, najemno nasekané sůl a hrubě mletý pepř Příprava jídla Předehřejte troubu na 160 °C. Ramínko...

Smetanový dort s pažitkou a řeřichou

Počet porcí: 4 Doba přípravy: Více než hodinu Pečení: 35 minut Ingredience 250 g křehkého těsta (odpovídá 1 balení od firmy Wewalka) 1 lžíce másla + trochu na vymazání formy 4 vejce 150 ml smetany na šlehání 100 g mascarpone velký svazek pažitky, nasekané 4 jarní cibulky, nasekané 1–2 stroužky...