Jehněčí a kůzlečí maso

Jehněčí na víně

Počet porcí: Pro 6 osob Doba přípravy: Pečení: 3 hodiny Ingredience menší jehněčí kýta o váze zhruba 1,25 kg mořská sůl a pepř 3 lžíce olivového oleje 1 kg cibule, pokrájené na tenká kolečka velký svazek tymiánu 300 ml suchého červeného vína velká hrst petrželky Příprava jídla 1 Nejprve...

Kůzlečí řízky s dipem

Počet porcí: Pro 4 osoby Doba přípravy: Vaření: 30 minut Ingredience 4 velké nebo 8 středních brambor 500 g kůzlečího masa z kýty nebo hřbetu sůl a pepř 120 g hladké mouky 2–3 vejce 200 g strouhanky slunečnicový olej a máslo v poměru 1 : 1 na smažení Na dip 200 g sýra feta 200 ml řeckého...