Jarní obědy a večeře

Telecí kotlety s bylinkovým máslem a hráškovým pyré

Doba přípravy: Do hodiny Marinování: 30 min. Pečení: 8-10 min. Počet porcí: Pro 4 osoby  Ingredience 4 telecí kotlety po 150–200 g, bez kosti sůl a mletý bílý pepř 1–2 lžíce bílého dezertního vína 2 lžíce olivového oleje 40 g másla + 25 g rozpuštěného 2 lžíce čerstvých bylinek (máta,...

Rizoto z houbami a špenátem

Příprava: 15 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4 osoby Ingredience 25 g sušených hub 50 g másla 1 cibule, najemno nasekaná 1 strožek česneku, na plátky 200 g drobných žepionů, očištěných a pokrájených 200 g kulatozrnné rýže na ryzoto 100 ml bílého vína 750 ml drůbežího vývaru 100 g čerstvého...